AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan, Haber Gazetesi Köşe Yazarı Erdem Erol, Haberaks TV programcısı Doç. Dr. Yetkin Bulut'un karşıladığı Karaaslan, Haber Medya Grubu çalışanlarıyla bir araya gelerek pasta kesti ve kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Karaaslan ardından Doç. Dr. Yetkin Bulut'un sunduğu Ortak Fikir programının canlı yayın konuğu oldu.

ANNELERİN AĞLAMADIĞI BİR DÜNYA

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Karaaslan'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Şenocak, "Şehitlerin olmadığı, annelerimizin ağlamadığı, kadınların ezilmediği ve haklarının, özgürlüklerinin verildiği, her zaman mutlu oldukları bir dünya temenni ediyorum. Bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Birlikte çalıştığımız ve bize değer katan kadın çalışanlarımız başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın gününü kutlarım" diye konuştu.

MÜTHİŞ EKİP

8 Mart'ın kadınlar için farkındalık oluşturabilmek adına önemli bir gün olduğunu kaydeden Çiğdem Karaaslan ise, "Bu güzel ekibi bir arada görmek ve sizlerle birlikte bugünü kutlamak çok güzel. Bugün için 'Bir güne sığdırılmaz' diyenler var, doğrudur. Bazı insanlar da 'olsun bir gün bile tamamen bütün konsantrasyonumuzu bu konuya vermenin önemli olduğunu' söyler. Bu da doğru. Öncelikle bir kadın olduğum için şükrediyorum. Meselelere bakış açılarımız, hassasiyetlerimiz farklı. Birbirimizden de farklıyız. Senelerce 'eşitlik' alanına sığdırılmaya çalışılan bir bakış açısını şimdi daha da açtık. Görüyoruz ki Haber Medya Grubu'nda çalışanların yarısı erkek, yarısı kadın. Müthiş bir ekip var. Bizler de sizleri çok büyük bir beğeni ile takip ediyoruz. Bu pastayı bütün kadınlar adına kesiyorum. Hepimizin günü kutlu olsun" diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU