KADINLAR HAYATIN HER ALANINA EL ATMAKTA

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin İslam dininin kadına çok önem verdiğine vurgu yaparak, ' 'Cennet annelerin ayakları altındadır' anlayışı kadına büyük önem vermektir. Günümüzde artık kadınlarımız hayatın her kesimine el atmakta. Kadınlarımız önceden eğitimsizdi. Okuyan ve araştıran bir konumda değildi. Bugün ise kadınlarımızın eğitim hayatında önemli bir rol oynadığını görüyoruz' diye konuştu.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖĞRETMENEVİ SÖZÜ

11 aydır Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinde olduğunu hatırlatan Başkan Şahin, 'Bu süreç içerisinde bütün gayretimizle çalıştık. Şimdi ise Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkanlığı adaylığı görevi verildi. Ben hiçbir zaman görevi bana verin demedim. Görevler bana verildi. Allah nasip ederse Atakum'da seçilirsek inşallah bir öğretmenevini öğretmenlerimize kazandıracağız' şeklinde konuştu.

Samsun İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Seyhan Elmacı ise İslam dininde kadına verilen önemi anlattı. Programa ayrıca, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve Memur-Sen'e bağlı kadın komisyonlarının üyeleri katıldı