Millet İttifakı CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın da katıldığı dayanışma kahvaltısında CHP ve İyi Parti Atakum İlçe yöneticileri ve Millet İttifakı Atakum Seçim Kurulu görevlileri ile bir araya geldi.

BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ YOK

Kahvaltıda konuşma yapan Deveci, "Buradaki hiç kimsenin birbirinden farkı yok. İYİ Parti ve CHP Türkiye'de bir demokrasi örneği sergileyerek böyle bir yola girdi. Hepimiz bu demokrasi mücadelesinin bir neferi olarak canla başla çalışmalıyız. Sahada çalışırken hepiniz Cemil Deveci'siniz, hepiniz belediye başkan adayısınız. Atakum halkına en büyük vaadim budur. Atakum'u herkesin ortak olduğu kurumsal bir akılla yöneteceğiz. Ben sizlere güveniyorum. Buradaki herkesin kurumsal bir akılla tek yürek olup bu mücadele son bulana kadar yorulmadan çalışacağını biliyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

BİZ BİRLİKTE GÜZELİZ

Cemil Deveci, Artvin'in Kurtuluş Gecesi etkinliğine katıldı. Salondaki davetlilerin masalarını gezen Deveci, tüm kadın davetlilere karanfil armağan ederek, salondaki kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Deveci, "Biz birlikte güzel, birlikte iyiyiz. Birlik ve beraberlik içinde çalışıp, hep birlikte kazanacağız. Millet İttifakı adayı olarak, bir hukukçu olarak ve bir insan olarak ötekileştiren biri olmak bana asla yakışmaz. Ben herkesin başkanı olacağım derken bunu kastediyorum. Yani hangi partinin mensubu olursa olsun, hangi dili konuşursa konuşsun, nereli olursa olsun Atakum'un belediye başkanı olduğumda herkese eşit davranacak kimseyi birbirinden ayırt etmeyeceğim. Çünkü bu işin doğrusu etiği budur." şeklinde konuştu.