AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, hafta sonu Ankara'da hemşehrileri ile buluştu. Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi'nin koordine ettiği programlarda; Ankara Samsunlular Derneği, Ayvacık Terice Köyü Derneği ve Etimesgut Cumhur İttifakı SKM'yi ziyaret eden Milletvekili Köktaş ayrıca Kader Karaca ve Aşkın Çöl çiftinin nişan törenine katılarak mutluluklarına ortak oldu. Hemşehrileri ile bir arada olmanın mutluluğunu, sevincini yaşadığını belirten Milletvekili Köktaş, Cumhur İttifakı belediye başkan adayları için de destek istedi.

GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALIYOR

Programlarda konuşma yapan Milletvekili Köktaş, 'Türkiye artık çevresinde olup bitene seyirci kalan bir ülke değil, masanın başında söz sahibi olan bir ülke haline geldi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye; dimdik ayakta duran, asla diz çökmeyen, asla yalvarmayan, asla birinden bedava bir şey istemeyen bir ülke durumuna geldi. Cumhurbaşkanımız bunu yaparken gücünü nerden alıyor. Milletten, halktan alıyor. Aldığı destekle, milletine hizmet ediyor, başarıdan başarıya koşturuyor, gelecek hedeflerini planlıyor. Fakat milletimiz olmasaydı, 15 Temmuz'da bu ülkenin evlatları namazını kılıp, aileleriyle helalleşip, düğüne ve bayrama gider gibi ölüme gitmeseydi, tankların, mermililerin önünde yatmasaydı, bayrağını alıp, tanka çıkıp, oradaki darbecilere, darbe yapmasaydı bugün bu ülkeyi konuşmuyorduk' diye konuştu.

DAYANIŞMAMIZ DAİM OLSUN

Köktaş, 'Son 17 yılda kazandığımız her seçimden sonra sorumluluğumuz daha da ağırlaştı. Milletimizin verdiği bu güçlü ve destekle bize işaret edilen hedeflerin bilincindeyiz. Bunun için çok çalışıyoruz. Hizmet aşkımızdan kesinlikle taviz vermeden, irade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandırma mücadelemizi kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz. Ülkemizi ve milletimizi gelecek hedefleriyle buluşturacağız. Bu uğurda aşılması gereken son bir engelimiz, son bir virajımız daha var. 31 Mart, 2023 hedeflerimize giden yolda önemli bir geçittir, inşallah bunu da yine milletimizin desteğiyle başarıyla geride bırakacağız. Rabbim hepinizden, bize destek veren tüm hemşehrilerimizden razı olsun. Rabbim yol arkadaşlığımızı, dayanışmamızı daim kılsın' ifadelerini kullandı.