Millet İttifakı İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin ve Millet İttifakı İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, İlkadım Fevzi Çakmak Mahallesi'nde iki ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi.

HER YER BİZİ GÖSTERİYOR

Açılışta konuşan Demirtaş, 'Sizinle hiç ayrılmadık ki buluşalım. Sadece hasret gideriyoruz. Bugün burayı dolduran, yıllardır beni ailelerinden biri gibi görüp bağrına basan çok kıymetli hemşehrilerim; gücümüzü sizden aldık ve kutsal olduğuna inandığımız bir yola çıktık. Arkamızda, yanımızda sadece siz varsınız. Milletten aldığım güç ve enerjiyle yürüdüğüm bu yolda beni bir an bile yalnız bırakmadınız. Allah sizden bin kere razı olsun. Her yer bizi gösteriyor; ancak biz de sizi gösteriyoruz. Ortada bir kazanım varsa bu benim değil, hepimizindir. Her zaman sizinle yürüdüğüm bu yolda nasip olursa gene beraber ve birlikte yürüyeceğiz. Başkan olduğum dönemde ne yaptımsa önce hizmet dedim. Hizmeti de sizin ihtiyaçlarınıza göre belirledim. Bu bundan sonra da böyle olacak. Siz isteyeceksiniz, biz de değerlendirip ihtiyaç ve önceliğini belirleyip işe koyulacağız' diye konuştu.

GELENİ ASLA GERİ ÇEVİRMEYİN

'Yaptıklarım kadar yapacaklarım var' diyen Demirtaş, 'Yapacağımız her hizmeti, her fırsatta mümkün oldukça anlatmaya çalışıyorum. Ancak size kendimi anlatmıyorum. Siz beni tanıdınız, gördünüz, bildiniz. O yüzden karşınızda iki aday var. Dükkanınızın anahtarını 5 yıllığına kime emanet etmek isterseniz oyunuzu ona verin. İşçi hakkını kim gözetiyorsa, emeğe kim saygı duyuyorsa ve kim hizmet yapmışsa ona verin. Oy namustur. Benim vatandaşımın namusu da para ile satın alınamaz. Ben bunu gayet iyi biliyorum. Bu arada sevgili İlkadımlılar, olur ya size erzak altın vb. şeyler dağıtanlar olur. Geleni asla geri çevirmeyin. Bizim gönüllerimiz bir. Benim bundan şüphem yok. Mesele belediye başkanı olmak değil, mesele belediye başkanlığını bitirdikten sonra da halkın içinde korumasız, alnı açık, başı dik biçimde yürüyebilmek' ifadelerini kullandı.