Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti İl Teşkilatı tarafından başlatılan Sandık Eğitim Programı'na katıldı. Atakum'da, Yalı Kafe'de gerçekleştirilen eğitim programına AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu da katıldı.

BİR OYA BİLE SAHİP ÇIKALIM

AK Parti'nin her bir kademesinde görev alan teşkilat mensuplarının, sandık görevlileriyle birlikte 31 Mart Yerel Seçimlerine yoğun bir şekilde çalıştığına dikkati çeken Zihni Şahin, "Birliktelikleriyle, meydana getirdikleri bu oluşumla tarihe geçecek olan AK Parti ve MHP, dolayısıyla Cumhur İttifakı, 31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkacaksa bu sizlerin eseri olacaktır. Bir oya bile sahip çıkacaksınız. Bu nedenle sandık eğitim programını son derece önemsiyorum. Seçim sandıkta kazanılır düşüncesini ilke edindik. Bu nedenle seçimlerde sandıklara ne kadar sahip çıkarsak Allah'ın izniyle bu maratonu da atlatırız. Seçimlerde sorumluluğunuzun bilinci içerisinde üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyor, şimdiden başarı diliyorum" diye konuştu.

Eğitimde sandık görevlilerine uymaları gereken kurallar ve dikkat etmeleri gereken hususlar gibi teorik bilgilerin yanı sıra, sandık başında yaşanabilecek olası olumsuz durumlar, uygulamalı olarak gösterildi.