Haber Medya Grubu ve Bahçeşehir Koleji'nin ortaklaşa düzenlediği, '100. Yıl Söyleşileri' kapsamında Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara ve Haberaks TV Kültür Etkinlikleri Koordinatörü Şakir Demirci, Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü'nde konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Kara ve Demirci, öğrencilerle keyifli bir konferans gerçekleştirdi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü Müdürü Ünal Durmuş, 'Cumhuriyet kurma sevdasıyla, idealleriyle vatanı kurtarma çabasının ilk adımını attığı 19 Mayıs 1919 tarihinin 100. yılını gururla, minnetle ve şükranla kutlayacağız. 100. yıl etkinlikleri kapsamında çok değerli misafirlerimiz, konuklarımız olacak. Samsun'un yetiştirdiği çok önemli duayen gazetecilerinden Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara ve Haberaks TV Kültür Etkinlikleri Koordinatörü Şakir Demirci ile beraberiz. Okulum, şehrim ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum' diye konuştu.

ONURLU VE MUTLUYUM

Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara konuşmasında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun ziyaretinde bulunduğu temaslar hakkında öğrencileri bilgilendirerek, 'Sevgili öğrenciler, sizler benim geleceğe bakışımsınız. Son derece onurlu ve mutluyum. Gelecekte var olacaksak, bu sizlerin sayesinde olacak' şeklinde konuştu. Öğrencilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Haberaks TV Kültür Etkinlikleri Koordinatörü Şakir Demirci ise, 'Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılını çok güzel etkinliklerle kutlamamız lazım' dedi.

Konuşmaların ardından Kara ve Demirci'ye, Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü Müdürü Ünal Durmuş tarafından çiçek ve hediye takdim edildi. Öğrenciler ile toplu fotoğraf çekimimin ardından konferans sona erdi.

Erdinç YILDIZ