Seçim çalışmaları kapsamında Kavak'a giden Sağlık eski Bakanı Ahmet Demircan, 31 Mart'ın önemine değindi. Demircan'a Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak ilçe Başkanı Osman Atlı, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber ve Belediye Meclis üyesi adaylar da eşlik etti. İlk olarak AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Demircan, daha sonra OSB'de üretim yapan tesisleri gezerek, işçilerle sohbet etti ve 31 Mart için destek istedi.

HEPSİNİ SANDIĞA GÖMELİM

Türkiye'nin zor bir coğrafyada bulunduğuna dikkat çeken Demircan, '100 yıl önce bu bölgeyi kana boğanların torunları bugün içinde bulunduğumuz coğrafyayı yeniden şekillendirmek istiyorlar. Bizi bölmek, iç savaş çıkartmak için ülkemizi 40 yıl terörle boğuşturdular. Binlerce şehit verdik. Sonra 15 Temmuz'u yaşadık. Ardından ekonomik saldırıya uğradık. Ama yapamadılar. Bunu da başaramayacaklar' dedi. Kavaklıların Cumhur İttifakı'na sandıkta en güçlü desteği vereceğine inandığını belirten Demircan, 'Kavaklı oyunu istikrar ve huzurdan yana kullanacak. Ülkemizi bölmek isteyenlere ve onların içerdeki yandaşlarına Osmanlı tokadını sandıkta vuracaktır. Huzur istikrar ve yatırımların devamı için tüm rakiplerimizi Kavak'ta sandığa gömelim' diye konuştu.

SİYASET DURUŞ GEREKTİRİR

AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı, Kavak'ın yakaladığı hızlı kalkınma sürecini 31 Mart seçimlerinden sonra da devam ettireceğini belirterek, tüm rakipleri sandığa gömeceklerini söyledi. İYİ Parti adayının ilçede kendisini her partinin adayı olarak tanıtmasına tepki gösteren MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber ise, 'Siyaset bir duruş gerektirir. Siyasette çirkefleşmemek gerek. Ben herkesin adayıyım diyerek siyaset yapılmaz' ifadelerini kullandı.

UTANIYORSAN BAĞIMSIZ ADAY OL

Kavak İYİ Parti adayının siyaseti ilkeli yapmasını isteyen Başkan Sarıcaoğlu, 'Öyle ben her partinin adayıyım diye gezerek bu iş olmaz. Şayet bulunduğun yerden utanıyorsan çık bağımsız aday ol. Ya da 'ben buyum, yolum da bu' de. Görüyoruz ki kaçan, göçen, davasına ihanet edenlerin hepsi bir arada buluştu. Halkımız onlara hak ettiği yanıtı sandıkta atacağı Osmanlı tokatı ile gösterecek' sözlerini kaydetti.