AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü. Sabah kahvaltısında Arı Yetiştiricileri Birliği'nin misafiri olan Milletvekili Köktaş, daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesi, Gürbüz Camii civarı ve 100. Yıl Bulvarı'nda esnaf ziyareti yaptı, hemşehrileri ile sohbet etti. Bulvar üzerindeki çay ocaklarında vatandaşlarla hasbihal eden Milletvekili Köktaş, Gençlik Buluşması'nda ise, İlkadım İlçe Gençlik Kolları'nda başkanlık yapmış ve görev almış teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

BU COŞKU HER YERİ SARMIŞ

Bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş, '31 Marta giden yolda 15 Temmuz'da kurulan bir ittifak var. Adına Cumhur İttifakı dediğimiz kutlu bir ittifak. Gençlerimizin heyecanı, coşkusu her yeri sarmış maşallah. Attıkları sloganlarla yerlerinde duramıyorlar. Her şey için teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı ile 15 Temmuz'da kurulan bir ittifak var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi 'bu beka meselesidir.' Sadece bir yerel seçim değil. Diğer yandan içinde millet olmadığı halde adına millet dedikleri ittifak var. Bu ittifak ise 'bu bir belediye seçimidir, nasıl beka meselesi olur' diye bağırıyor. Bunun neden beka meselesi olduğunu, 31 Mart'ın çok önemli olduğunu anlatmak istiyorum' diye konuştu.

31 MART NEDEN BEKA MESELESİ?

Köktaş, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: 'Bu kahraman millet, tankların önüne yatmasaydı, helikopterden atılan bombaların önüne göğsünü siper etmeseydi, gözü dönmüş canilere karşı dimdik durmasaydı o darbe başarılı olur muydu olmaz mıydı? O darbe başarılı olurdu değil mi, peki darbeyi kim engelledi? Milletimiz, sizler engellediniz. Onun için 31 Mart istiklal ve istikbal meselesidir. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Allah'ın izniyle bayrağımız göklerde dalgalandıkça, ezanlarımız minarelerden okundukça, bu vatanın birliği, dirliği devam ettikçe Allah'ın da izniyle de Cumhur İttifakı da ilelebet sürecek. AK Parti ve MHP olarak el ele, gönül gönüle, pazara kadar değil mezara kadar bu yoldayız. Hep birlikte kardeşçe 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize birlikte taşıyacağız" ifadelerini kullandı.