AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart seçim çalışmalarını 19 Mayıs ilçesinde sürdürdü. İlçede esnaf ziyareti yapan Milletvekili Köktaş, vatandaşlarla sohbet etti. Dereköy Mahallesi'nde Karadeniz Deniz Salyangozu Avcılar Derneği'ni ziyaret eden Milletvekili Köktaş, balıkçıların kendisine ilettiği talepler üzerine ilgili kurumlarla görüşmelerde bulundu.

İLELEBET SÜRECEK

Milletvekili Köktaş ayrıca, 19 Mayıs MHP İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile görüştü. Gerçekleştirdiği programlarında konuşan Köktaş, "Milliyetçi Hareket Partisi ile kurulan Cumhur İttifakı rastgele kurulmuş bir ittifak değildir. İttifakın ruhu, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi ortaya çıkmıştır. Ülkesine sevdalı, vatan, millet ve bayrak aşkıyla yanıp tutuşan insanların bir araya gelerek kurmuş olduğu bir ittifaktır. Bu ittifak ilelebet sürecektir" diye konuştu.

İSTİHDAM VE YATIRIM

Yeni dönemde istihdam ve yatırıma büyük önem verileceğini belirten Milletvekili Köktaş, 'Bunun olabilmesi için güven ve huzur olması gerekir, dışarıdan gelecek tehlikelere karşı dayanıklı olunması gerekir, çok şükür bu ortamı ülkemizde oluşturduk. Fakat bunun bozulması için elinden geleni ardına koymayanlar var. Her dönemde olduğu gibi 'mevzu vatansa gerisi teferruattır' diyen aziz milletimiz bu şer odaklarına karşı gereken cevabı 31 Mart'ta sandıkta verecek. Hemşehrilerimiz hamdolsun bugüne kadar bizi hiç zaman yalnız bırakmadı. Tüm kritik süreçlerde, sıkıntılı dönemlerde davasına, bizzat kendilerinin kurduğu ve bugünlere getirdiği partilerine sahip çıktılar. Hep milli iradenin, demokrasinin yanında yer aldı. Milletimizin bu güçlü duruşu Türkiye'nin son 17 yılında siyasette, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda yazdığı destanlarla ülkemizin yolunu açtı. Yeni dönem de de açmaya devam edecektir inşallah. Sizlerle birlikte aynı gemide yol alıyoruz. Kaptanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, sizlerin destekleriyle bu gemi gelecek hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor' ifadelerini kullandı.

TIP BAYRAMINI KUTLADI

Köktaş, 'Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, hayatlarını hayat kurtarmaya vakfetmiş, gayeleri insanı yaşatmak olan tüm hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, başarı ve mutluluklar dilerim' şeklinde konuştu.