Düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine, Samsun Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Mevlüt Özen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Bal, belediye başkan adayları, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

PLAKET VERİLDİ

Geyikkoşan Sosyal Tesisleri OKA temel atma töreni ile başlayan program, Geyikkoşan Tuz İskelesi, Alparslan Parkı, Mübadele Parkı, Yeni Makine İkmal Parkı Hizmet Alanı, Gençlik Parkı, Gökçeağaçoymağı Mahallesi Hıdır Mevkii Köprüsü ve Japon Büyük Elçiliği Hibe Destekli Kadın Mesleki Eğitim Merkezi'nin açılışları ile devam etti. Toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan Başkan Uyar, göreve geldiği zamandan bugüne kadar Alaçam'a birçok proje kazandırdıklarını belirtti. Uyar, 'Alaçam birçok yatırımı aldı ve almaya da devam edecek. Alnımızın akıyla borçsuz bir belediyeyi devrediyoruz. Birçok hizmetleri birlikte yaptık, bizimle beraber görev yapan parti farkı gözetmeksizin belediye meclisi üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Parti teşkilatımız bize destek verdiler, Allah razı olsun' diye konuştu.

Konuşmanın ardından protokol üyeleri tarafından projelerde emeği geçenlere plaket takdim edildi. Törenin sonunda Başkan Uyar, cigoş oynayıp, halay çekti.

Erdinç YILDIZ