Samsun 4. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı'nda en dikkat çeken stantlardan biri olan Mavanti Mobilya, kalitenin ön plana çıktığı yeni koleksiyonlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

GÖZ ALICI PASTEL TONLAR

Fuar hakkında konuşan Mavanti Mobilya İşletme Sahibi Orhan Akar, "Fuara tamamen yeni koleksiyonlarımızla katıldık. Yeni ürünlerimizi hazırlarken geçen yıllardan oluşan müşteri beklentisini ve taleplerini göz önüne alarak kaliteyi ön planda tuttuk. Ürünlerimizde pastel tonlar ağırlıkta ve keten serisi kumaşlar kullandık. Kire gelen kumaşlar kullanmaya özen gösterdik. Bunun yanı sıra çay setleri, kafe-restoran ile otel lobi konseptindeki ürünleri koleksiyonlarımıza kattık. Güzel de sonuçlar aldık. Yeni ürünlerimiz standımızı renklendirdi" dedi.

GÜZEL DÖNÜŞLER ALDIK

Fuarın ilk günleri olmasına rağmen katılımcının geçen yıllara göre daha fazla olduğunu belirten Akar, "Şu ana kadar fuarda standımızı gezen hem yerli hem de yabancı müşterilerimizden olumlu geri dönüşler aldık. Müşterilerimiz hayal ettikleri, arzuladıkları ürünlerin yapılabildiğini görünce mutlu oluyorlar. Fuar esnasında satış yapmasak dahi olumlu geri dönüşler, emeğimizin takdir edilmesi ve beğenilmesi bizi mutlu ediyor. Bu da satış kadar önemli bir şey bizim için" diye konuştu.

ASIL HEDEF İHRACAT

Asıl hedeflerinin ihracat ağlarını arttırmak olduğunu söyleyen Akar, "Bu seneki fuarda asıl hedefimiz; ihracatımızı geliştirecek bağlantıları kurabilmek. Bu sebeple bu seneki fuara daha fazla yabancı katılımcının gelmesini umuyoruz. İhracat konusunda öncelikli hedefimiz; ülkemize yakın bölgede bulundukları için Gürcistan ve Kafkasya bölgesi ülkeler. Biz bu konuda yerli üretici firmalar olarak çok çalışıyoruz ve yöneticilerimizden, bürokratlarımızdan ciddi şekilde destek bekliyoruz. Samsun'un ihracatını geliştirebilmek için birlikte çalışmamız gerekiyor. Biz yöneticilerimizden tüm mobilyacıların bir arada olduğu bir üretim alanı istiyoruz ve desteklerini bekliyoruz. İç piyasada ise Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile çalışma halindeyiz. Yeni ürünlerimizi de bu bölgelerdeki taleplere göre hazırladık. Onları da fuarımıza davet ettik, gelmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yasir BABA