Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde gerçekleşen proje tanıtım toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcısı Mehmet Al, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Proje tanıtımı öncesi AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan kısa bir konuşma gerçekleştirerek Cumhur İttifakı'nın seçimlerden zaferle çıkacağını belirtti.

BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Tezahüratlar eşliğinde sahneye gelen Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, konuşmasına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya gönülden teşekkür ederek başladı. Atakum'da her kesime hitap edecek projesi olduğunu belirten Şahin, 'Atakum'umuzun güçlü geleceği için canla başla hazırladığımız 1 mega, 9 dev, 19 prestij proje ile nice 100 yıllara emanet edeceğimiz 100 projemizin tanıtım toplantısı için bir aradayız. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Her şey parayla olmuyor, parasız olan projelerde var. O noktada vatandaşlarımızın önerilerine açığız. Atakum'da sevgiyle beraber yürüyeceğiz ve başaracağız' diye konuştu.

İŞTE O PROJELER

Konuşmasının ardından projelerin tanıtımına geçildi. Mega proje olarak Atakum'a yapılacak olan akvaryum projesini açıklayan Şahin, şunları söyledi:'Atakum, kültür ve sanat merkezi olma yolunda devam edecek. Ülke içinden gelen ve yurt dışından gelen turistleri çekme adına gündemimize aldık. 9 dev projemiz Atakum Feneri, Koru ve Parklar, Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi, Kültür ve Sanat Merkezi, Eğitim ve Teknoloji Kampüsü, Uyanık Kütüphane, Atakum Globol ve Atak Ofisi olacak. 19 Prestij projesimiz ise Atakart, Engelsiz Atakum, Küçük Sanayi Sitesi, Kültür ve Sanat Festivalleri, Sıfır Atık, Tenis Kortları ve Spor Merkezi, Halk İskelesi, Hoş Geldin Bebek, Vetbülans, ATAMEK, Öğrenciler için Ütü ve Çamaşır Merkezi, Kadın Yaşamın İçinde, Anadolu Çocuk Oyunları Parkı, Akıllı Şehir Atakum, Atakum Öğretmenevi ve Polisevi, Ücretsiz Wifi Alanları, Bisiklet Dostu Şehir, Kapalı Pazar Yeri, Sürekli Eğitim ve İstihdam Merkezi olarak gerçekleşecek."

Erdinç YILDIZ