MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, İYİ Parti Adayı Şerif Ün'ün kırsal mahallelerde yaptığı seçim konuşmalarında kendisini AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Partililerin adayı olarak gösterdiğini ve seçmenlerden oy talep ettiğini belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

ÇİRKİN BİR HAREKET

Başkan Kamber, 'Rakip adayın köylerde kendisini dört parti adayı olarak göstererek oy istemesi kadar çirkin bir hareket olamaz. Kendine güvenen bulunduğu yeri söyler, projesini anlatır ve oyunu ister. Böyle 'ben her partilinin adayıyım' demesi onları kurtarmaz. Halkımız zillet ittifakına gereken dersi sandıkta verecek. Siyaset bir duruş gerektirir. Siyasette çirkefleşmemek gerek. Ben herkesin adayıyım diyerek siyaset de hiç yapılmaz' diye konuştu.

SİYASETİ İLKELİ YAPSINLAR

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu ise, 'Kavaklılar, 31 Mart'ta zillet ittifakına en büyük dersi verecek ve onları sandığa gömecek. Ne yaparsalar yapsınlar. Ne derseler desinler, kendilerini bekleyen sondan kaçamayacaklar ve halkımız onlara gereken dersi sandıkta verecek. Biz isterdik ki rakiplerimiz de siyaseti ilkeli yapsınlar ama ne yazık ki bundan çok uzaklar. Öyle ben her partinin adayıyım diye gezerek bu iş olmaz. Şimdi de yalan siyaseti ile ayakta kalmaya ve oy almaya çalışıyorlar' ifadelerini kullandı.