Okul sporları branşlarında rakiplerini geride bırakarak farklı kategorilerde dereceler elde eden Adnan Ölmez Ortaokulu fark yaratmaya devam ediyor. Başarılı okulu diğer okullardan önde kılan diğer bir fark ise halter salonuna sahip olması.

KUPA AVCILARI

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası spor müsabakalarında yer alan Adnan Ölmez Ortaokulu bu sezonda başarılı sonuçlara imza attı. Halter salonuna sahip olmasıyla da Samsun tek okul ünvanını elinde tutan okulda farklı spor kategorilerinde kupalar kazanıldı. Okul güreş kategorisinde il şampiyonu ve voleybol grup müsabakalarında ikinci oldu. Minik kız futsalda ilçe birincisi olan Adnan Ölmez Ortaokulu bu kategoride il şampiyonasına katılmaya da hak kazandı

HER ALANDA VARIZ

Yıldız kız futsalda ilçe ikincisi olan okul il finallerinde ilk 4 takım arasına girdi ve yarı finalde elendi. Erkekler kategorisinde ilçe ikincisi olan Adnan Ölmez Ortaokulu, ilde çeyrek finallerde elendi. Adnan Ölmez Ortaokulu Müdürü Halil Bayram, "Öğretmenlerimiz Ali Serdar, Serkant Demir ve Nazmiye Toraman ile sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyoruz. Okul olarak sporun her bölümünde yer alıyor ve öğrencilerimizi destekliyoruz. Halter kategorisinde ise ayrıcalık yaratıyoruz ve 23 kişilik bir grupla çalışıyoruz. Amacımız öğrencilerimizi sporla buluşturmak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak" dedi.

Salim YILDIZ