Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Haber Medya Grubu'nu ziyaret etti. Karaca, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara ve Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan ile görüştü. Ziyarette CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Altan Karabulut ile karşılaşan Karaca başarı diledi.

BAŞARI GELECEK

Ziyaretin ardından konuşan Milletvekili Karaca, "İki lider yan yana gelip ittifak kurabilir ancak bu ittifak halkın gönlünde kurulmazsa başarı şansı yoktur. Gezdiğimiz tüm illerde olduğu gibi Samsun'da da gördük ki; Millet İttifakı iki liderin karar verip dayattığı bir ittifak değil. Halk bu ittifakı gönlünde kurmuş ve yaşatıyorsa başarı mutlaka gelecektir. Ekonomik sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıları çözmek için birleşmeliyiz, bu şekilde krizin üstesinden gelebiliriz" ifadelerini kullandı.

SARI KART GÖSTERİN

Yerel seçim çalışmaları kapsamında il il gezdiklerini belirten Karaca, "Adaylarımızla beraber çalışmaları yürütüyoruz. Türkiye 17 yıl sonra bir değişime doğru gidiyor. İnsanlarımız artık ayrışan bir dil değil, birleştiren bir dil istiyor. İnsanlar yan yana huzurla yürüyebilecekleri şehirlerin hayalini kuruyor. Siyasi düşünce ne olursa olsun vatandaşlar barışa, dostluğa doğru kayıyor. Yıllardır tek başına iktidar olan ve istediğini yapabileceğini düşünen anlayış, artık başka şeylere ihtiyaç duyuyor. Demokrasinin işlemesi gerekiyor, bunun için de Samsunlular mevcut anlayışa sarı kart göstermeli. Onlardan bunu istiyoruz ve bunu yapacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Karaca, Haber Medya Grubu'na övgüler yağdırarak, " Samsun'da böyle bir medya kuruluşunun olması ülkemiz adına umut verici. 1919'un 100. yılında Samsun'dan ülkeye seslenmek benim için onur" dedi

Şükrü Berk ASKAR