AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde sürdürdü. Sabah kahvaltısında Yabancılar Pazarı esnafı ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Tekkeköy Kahyalı ve Büyüklü mahallelerinde hemşehrileri ile buluşan Milletvekili Köktaş, 31 Mart seçiminin sıradan bir seçim olmadığını belirtti.

ESERİMİZİN OLMADIĞI İLÇE YOK

Programlarda konuşan Milletvekili Köktaş, 'Biz milletimize olan sevgimizi lafta bırakmıyoruz. Seçimden seçime değil, her zaman sizlerin arasındayız. Evimiz, işyerimiz burada. Milletimizin gönlüne girerken, aynı zamanda yatırımlarımızla, eserlerimizle, hizmetlerimizle de hiçbir ilçemiz geri kalmasın, hiçbir vatandaşımız kendini dışlanmış, ötelenmiş hissetmesin diye gece gündüz gayret ediyoruz. Allah'a hamdolsun eserimizin olmadığı ilçe yok. Her bir mahallemizde yaptığımız hizmetler var. AK Parti'de ben yok, biz var, kolektif akıl ile ekip çalışması var. AK Parti iktidarı ile birlikte Samsun'a ne kadar proje, hizmet, yatırım yapıldıysa hepsinde bakanından, milletvekiline, belediye başkanından, il başkanına kadar bütün teşkilatlarımızın, ak kadroların gayretli çalışmaları emekleri vardır. O yüzden o ne yaptı, bu ne yaptı demek yanlış olur. Bakanlık yapmış, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Demir de bunun içindedir' şeklinde konuştu.

KEŞKENİN TELAFİSİ 5 YIL

Köktaş, 'Yolsuzlukla, yoksullukla, yasaklarla boğuşan 2002 öncesi Türkiye'yi o zihniyetin ellerinden kurtardık. Eğitimde evlatlarımız bizim gibi 60-70 kişilik sınıflara mahkum olmasınlar diye, yeni yeni derslikler kazandırdık. Her birini akıllı tahtasıyla, bilgisayarıyla, kütüphanesiyle, her türlü teknolojik altyapının olduğu okullarla, liselerle, meslek liseleriyle donattık. Sağlıkta insanların hali içler acısıydı. Tedavi ücretini ödeyemediği için hastanelerde rehin kalan, ölülerini bile hastanelerden alamayan insanlar olduğunu unutmayın. Bunlar çok uzakta değil. Bu ve bunun gibi her alanda ülkemiz çok sıkıntılar yaşadı. Bunları gençlerimiz bilmeyebilir bunları onlara anlatalım, anlatalım da 31 Mart'ta aman bir hataya düşmesinler. Keşkenin telafisi 5 yıl. Bunun için 31 Mart'ta sadece yerel seçim diye bakmayalım. Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adaylarına destek vererek, Samsun'dan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sesimizi en yüksek şekilde duyuralım' ifadelerini kullandı.