Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programları kapsamında Atakum Belediyesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu'nun da katıldığı ziyarete ev sahipliği yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 'Atakum ilçesi bölgemizin önemli yaşam merkezlerinin başında geliyor. Bu anlamda yerel yönetimler noktasında Atakum Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ediyoruz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı bu çalışmalardan dolayı kutluyoruz. Atakum ilçesinde güzel şeyler oluyor. İlçemizin bölgedeki konumunu göz önünde bulundurarak özellikle son dönemde ciddi yatırımlar gerçekleştirdik, projeler hayata geçirdik. Atakum İlçesinin hızlı bir şekilde gerçekleşen değişimine ve gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz' dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'İlçemizin yaşam kalitesini daha da arttırmak için dur durak demeden çalışıyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra sosyal, kültürel, istihdama dayalı ve sportif projelerimizi hayata geçiriyoruz. AK Parti iktidarının gücünü, projelerimizin gerçekleştirilmesi noktasında fazlasıyla hissediyoruz. Gerek bakanımıza, gerek genel başkan yardımcımıza gerekse milletvekillerimize, şehrimizdeki yerel yöneticilerine şehrimizin gelişimi ve değişimi noktasında verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. AK belediyecilik anlayışını ilçemize kazandırmamız açısından bizlere verdikleri destek sayesinde ilçemizi Karadeniz Bölgesinin göz bebeği haline getiriyoruz' diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a ziyaretlerinin anısına çeşitli hediyeler verdi. Başkan Taşçı ayrıca Bakan Kılıç'a üzerinde adının yazdığı '55' numaralı Atakum Belediyespor formasını hediye etti.