AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Türkiye genelinde bugüne kadar alışık olduğumuz tablonun daha da ötesinde bir başarıyla 31 Mart gecesi bir zafere daha imza atmayı hedefliyoruz." dedi.

Karaaslan, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin ile Atakum'da yerel seçim çalışmasına katıldı.

Vatandaşlarla buluşan Karaaslan, Türkiye'yi yönetecek kadroların Cumhur İttifakı altında birleştiğini belirtti.

Türkiye'de beka sorunu bulunduğuna işaret eden Karaaslan, "Muhalefet dedi ki 'Bu yerel seçim. Neden yerel konular ön planda değil de genel konulardan bahsediyorsunuz? Neden tehditlerden bu kadar çok bahsediyorsunuz? Neden Türkiye düşmanlarına bu kadar vurgu yapıyorsunuz? Ama bugün geldiğimiz noktada ne kadar haklı olduğumuz bir kez daha ortaya çıktı." ifadesini kullandı.

OYUN BÜYÜK

Son bir haftada yaşanan gelişmelere bakılması gerektiğini vurgulayan Karaaslan, şöyle devam etti:

"Madem yerel seçimin sonuçları bir belediye başkanı seçmekten ibaretti, o zaman Avrupa Parlamentosu, 'Müzakereler durdurulsun' açıklamasını neden yaptı? Neden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve oğlu, Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, tehditkar açıklamalar yapmaya başladı? Neden bizi acıya boğan Yeni Zelanda saldırısındaki silahın üzerinde 607 yıllık intikamın notları vardı? Şimdi biri gelsin bana desin ki, 'Bu sadece yerel seçim'. Seçime 15 gün kala bütün dünyanın tekrar Türkiye karşısında harekete geçtiği malum. Dolayısıyla oyun büyük."

Cumhur İttifakı karşısında Türkiye düşmanlarının birleştiğini anlatan Karaaslan, "Karşı cephenin içinde kim var bilmiyorum ama kim yok ki... Çünkü amaç tek: (AK Parti gitsin de bir güç kaybetsin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir gitsin, gerisine sonra bakarız). Art niyetlilerine asla fırsat vermeyeceğiz. O yüzden bu seçimler büyük önem taşıyor." diye konuştu.

BİR ZAFERE DAHA İMZA ATMAYI HEDEFLİYORUZ

Samsun'un Cumhur İttifakı'na ne kadar güçlü destek verirse Türkiye haritasında o kadar parlayacağına işaret eden Karaaslan, şunları söyledi:

"O haritayı yalnızca biz heyecanla beklemeyeceğiz. Bütün çeteler, gruplar ve örgütler de bekliyor. Dış dünya, hepsi bekleyecek. Türkiye genelinde bugüne kadar alışık olduğumuz tablonun daha da ötesinde bir başarıyla 31 Mart gecesi bir zafere daha imza atmayı hedefliyoruz. Türkiye artık dünyada mazlum coğrafyaların korunaklı limanı. Onların sesini duyan tek bir lider, Sayın Recep Tayyip Erdoğan için hedefliyoruz. Çünkü onların bize ihtiyacı var."

Karaaslan, bugün İngiltere'de yine bir camide saldırı gerçekleştirildiğini aktararak, "Yine mazlum insanlara karşı yapılan bir saldırı. Dün Yeni Zelanda'daki terör saldırısını lanetliyoruz. Bir daha böyle olayların yaşanmasını istemiyoruz ama görünen o ki maalesef bu tür eylemler devam edecek. İşte o yüzden iri olmalıyız, diri olmalıyız, hep birlikte Türkiye olmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Karaaslan, daha sonra Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.