Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kavak Belediyesi Adayı İbrahim Sarıcaoğlu basın mensuplarıyla 'Geleneksel Tirit Gecesinde' bir araya geldi. Kavak Belediyesi Kardelen Düğün Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Türkiye Spor Yazarları Temsilcisi Avni Demir, Samsun İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu'nun yanı sıra yaygın ve yerel basın temsilcileri ve gazeteciler katıldı. Başkan Sarıcaoğlu gecede, 2023 vizyonunu Samsun basınıyla paylaşarak belediye meclis üyesi adaylarını da basın mensuplarına tanıttı.

ÖNEMLİ PROJELER

2014'te göreve 16 proje sözü vererek geldiğini ancak beş yıllık dönem içinde tam 70 projeyi Kavak'ta hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Sarıcaoğlu, yeni dönem için hazırladıkları ve 31 Mart'tan sonra teker teker yapımına başlanarak ilçe hizmetine sunacakları 2023 vizyon projeleri ile de ciddi bir sıçrama yaşayacaklarını belirtti. Beş yıl öncesi ile bugünkü Kavak arasında çok büyük fark olduğunu anlatan Sarıcaoğlu, 'Biz göreve geldiğimizde yılda 1 milyon lira yatırım hizmeti alan ilçemizin belediye hizmet binası, sosyal tesisler, parklar, altyapı gibi çok eksiği vardı. Bunları öncelik sırasına koyarak teker teker yerine getirdik. Beş yılda 526 milyon liralık bir yatırımı Kavak'a kazandırdık. Halkımızın yeni dönem içinde yetki vermesiyle çok daha büyük ve önemli projeleri halkımızın istifadesine sunacağız' diye konuştu.

MHP İLE KOL KOLA

Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimlerinden en iyi neticeyi alarak çıkacaklarına inandıklarını söyleyen Sarıcaoğlu, 'Görev dönemimiz içinde geçirdiğimiz her seçimde AK Parti olarak oyumuzu artırarak çıktık. Bugün de 31 Mart yerel seçimleri için MHP'li kardeşlerimizle el ele kol kola çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Ve inanıyoruz ki bu seçimden de rakiplerimizi sandıkta ezerek en iyi neticeyi alacağız' dedi.