Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Cedit Mahallesi'nde Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, İl Başkanı Ersan Aksu'nun da hazır bulunduğu açılış programında Mustafa Demir, halkın güçlü desteğini istedi.

YALNIZ BIRAKMAYACAKLAR

Rizeliler Kendirli Derneği ve Pazarcılar Odası'nın kahvaltı programlarına da katılan Demir, yoğun ilgiyle karşılandı. Demir, Samsun'da Cumhur İttifakı'na büyük bir teveccüh oluştuğunu, samimiyet, gayret ve tevazu anlayışının gönüllerde yer ettiğini söyleyerek, "Bizler hiçbir zaman mevki, makam peşinde koşan insanlardan olmadık. Halkımızın bize yetki vermesini vekalet olarak gördük, sorumluluğunu vebalini bildik, gereği neyse onu yerine getirmeye çalıştık. Şimdi Cumhur İttifakımızın adayı olarak halkımızın karşısındayım. Yediden yetmişe herkese hizmet için bu kutlu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart'a az bir zaman kaldı. Halkımız hür iradesiyle sandığa gidecek, kararını verecek. Bu zamana kadar halkımıza hep güvendik, inandık. Bu süreçte de tüm adaylarımızı yalnız bırakmayacaklarına gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

SAMSUN GÖZ BEBEĞİMİZ

Demir, "Halka hizmet denilince içimiz içimize sığmıyor. Samsun için o kadar güzel projeler hazırladık ki, hayata geçtiğinde göz bebeğimiz kentimizin nasıl bir yükseliş trendine gireceğini hepimiz göreceğiz. Bir olacağız, el ele vereceğiz, 19 Mayıs kentimizde yeni bir meşale yakacağız. Bunun adı kalkınma, gelişim, birliktelik, huzur, mutluluk olacak. Tüm bunları sağlamamız için halkımızın yetki vermesi, yönetime bizimle ortak olmaları gerekiyor. Şehrimizin kaybedecek bir dakikası bile yok. Samsun'da yaşayan bireyler olarak eksiklerimizi, yapacaklarımızı, çözüm yollarını hepsini biliyoruz" diye konuştu.

BİZ DURURSAK SAMSUN DURUR

Demir, 5 yıl aralıksız çalışmaya talip olduklarını belirterek, "Samsun için heyecanımızı hiç kaybetmeyeceğiz, bu heyecan bizim en büyük çalışma azmimiz olacak. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahından itibaren başta ben olmak üzere tüm büyükşehir kadrosu 5 yıl durmadan aralıksız sahada çalışacak. Biz durursak kent durur, biz durursak Samsun gelişemez" şeklinde konuştu. Daha sonra, Mustafa Demir, 100. Yıl Bulvarı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet edip hal ve hatırlarını sordu. Demir, bir seyyar satıcının tezgahında meyve dizdi, fırında ise ekmek pişirdi.