AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, bir dizi ziyarette bulunmak için Havza İlçesi'ni ziyaret etti. Kurt, ziyaretlerde yapılan anayasa değişikliği ile Türkiye'nin daha güçlü bir ülke olacağını belirterek, "Ülkemizin büyümesini ve güçlenmesini istemeyenlere rağmen halkımız, tercihini güçlü Türkiye'den yana kullanmıştır. İnşallah bundan sonraki süreçte mazlum ve mağdur İslam coğrafyalarının savunucusu olan ülkemiz, daha güçlü olarak yoluna devam edecektir" dedi.

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM GÖSTERGESİ

Yeni hizmete giren Havza Devlet Hastanesi binasını da ziyaret eden Kurt, giderek burada incelemelerde bulundu. Kurt, yeni hastane binası ile vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verileceğini belirterek, 'Hastanelerimiz artık 5 yıldızlı otel konforunda vatandaşlarımıza hizmet ediyor. AK Parti iktidarı ile özellikle sağlık sektöründe yapılan yatırımlar ile halkımızın daha iyi sağlık hizmeti alması sağlandı. Bu hizmetlerin bir göstergesi de gezdiğimiz Havza Devlet Hastanemizin yeni hizmet binası oldu. Yeni binamız Havzamıza ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçedeki mevcut hastanenin yetersiz hale gelmesi nedeni ile doğan ihtiyaçtan yeni binanın yapıldığını belirterek, 'Başta Sayın Bakanımız ve milletvekillerimiz olmak üzere hastane binamızın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.