Kadınlar Basketbol Süper Ligi 22. haftasında Canik Belediyespor, Fenerbahçe'yi konuk etti. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan maçta Samsun temsilcisi güçlü rakibi karşısında genç oyuncularıyla direnemedi. Müsabakaya iyi başlayan Canik ekibi ilk çeyreğin son bölümlerine doğru oyunun kontrolünü konuk ekibe kaptırınca bu periyotu 36-14 geride tamamladı. Maçın 2. periyotunda da sayı üretmekte zorlanan Mavi-Beyazlılar ilk yarıyı 59-24 geride tamamladı. Ağırlıklı olarak genç oyuncularla mücadele eden Canik ekibi 3. periyotu da 29-9 mağlup tamamladı. Son çeyrekte de farkı kapatamayan Canik Belediyespor, Fenerbahçe karşısında sahadan 108-49'luk skorla mağlup ayrıldı.

ŞEHİTLERİ UNUTMADILAR

Canik Belediyespor ve Fenerbahçe oyuncuları sahaya 'Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale' pankartıyla çıktı. Canik Belediyespor'a Atakum Varyant Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi engelli öğrencileri tribünden destek verdi.

CANDİDE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Canik Belediyespor'un tecrübeli oyuncusu Candide Öztürk devre arasında Atakum Varyant Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi özel konuklarının yanına çıktı. Engelli taraftarları sahaya indirerek basketbol oynatan Öztürk'ün bu hareketi tribünler tarafından alkış topladı. Mustafa CİVELEK