Çeşitli programlar dolayısıyla vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Ziyaretinde öğrencilerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Nihat Can, öğretmenlerin okul ve şehirdeki çalışmalar hakkındaki fikir ve taleplerini dinledi.
''Öğretmen ve öğrencilerimize değer veriyoruz''
Belediye Başkanı Nihat Can, burada yaptığı konuşmada öğretmen ve öğrencilere değer verdiklerini ve buna göre güzel çalışmalar gerçekleştirme gayretinde olduklarını belirtti. Can, 'Şu ana kadar şehrimizdeki bütün okullarımızda öğretmenler odası düzenleme ve yenileme çalışmaları, akıllı tahta, eğitim ve okuma setleri, sentetik sahalar ve bahçe düzenlemeleri gibi birçok projeyi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hizmetine sunan Bilecik Belediyesi, eğitime katkı verece projeleri uygulamaya devam ediyor. Belediyemiz şu ana kadar birçok güzel hizmeti eğitime ve çocuklarımıza sundu. Bundan sonra da İnşallah imkanlarımız ölçüsünde katkı vermeye devam edeceğiz. Eğitime yapılan yatırım en büyük yatırımdır düşüncesiyle çocuklarımızı geleceğe hazırlamak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz' ifadelerini kullandı.
Öğretmenlerden Belediye Başkanı Nihat Can'a teşekkür
700. Yıl Ortaokulu Müdürü Sezer Ateş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can'a şu ana kadar yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür etti.
Okulun ihtiyaçları hakkında Belediye Başkanı Nihat Can'a bilgi veren Okul Müdürü Sezer Ateş, ''Belediye Başkanımız Nihat Can'a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bizlerin gayreti öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim ve öğretim hayatına kavuşmasıdır. Bu anlamda Başkanımıza hem ziyaretleri hem de yaptığı katkılar dolayısıyla kendim, öğretmenlerim ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum' dedi.