Canik Belediyesi çalışanlarının maaşlarını alamamalarından dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, işçilerin yüreğine su serpti.

AİLEMİN BİR PARÇASI

Canik Belediyesinde çalışan işçi ve memurlara seslenen Sandıkçı, 'Belediyenin çalışanlara maaşlarını ödeyemediğini ve işçi kardeşlerimizin bundan rahatsız olduğunun haberlerini alıyoruz. Onların rahatsız olduğu yerde, biz asla rahat olamayız. Belediyenin daha güçlü hizmet vermesindeki en büyük rol çalışanlarımızındır. İşçi kardeşlerime sesleniyorum; kendi aile şirketimde 40 kişi çalışıyor. Beraber çalıştığım herkes benim ailemin bir parçasıdır. Mutlu ve sağlıklı çalışma ortamının sağlanması için öncelikli işimiz, işçilerin maaşının vaktinde ödenmesidir. Değerli kardeşlerimden biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum' diye konuştu.

FİTNELERE KULAK ASMAYIN

İşçilerin maaşları için ödeme planı yapıldığını dile getiren Sandıkçı, 'Biz birlikte çalışarak Canik'i şahlandıracağız. Sakın ola ki, birilerinin dolduruşuna gelip, farklı işlere tevessül etmeyin. Müsterih olun değerli kardeşlerim. Her karanlık gecenin bir sabahı olacaktır. İnşallah 31 Mart'tan sonra Canik için şahlanış vakti olacak. İşçi ve memurlarımızın emeğini kimseye yedirtmeyeceğiz' ifadelerini kullandı.

OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

Canik Belediyesi çalışanlarının, maaşlarını ödememesinden dolayı üzüntü duyduğunu belirten Sandıkçı, her şeyin yoluna girmesi için gün saydıklarını ifade etti. Sandıkçı, 'Biz işçi ve memurlarımızla, Canik'in müreffeh yarınları için omuz omuza çalışacağız. Biraz daha sabırlı olun. Göreceksiniz her şey yoluna girecek. 31 Mart'tan sonra bizim gelmemizi bekleyin. Birlikte Canik'in ufkuna, ekonomik ve sosyal kültürel istikbaline yön vereceğiz. Rahat olun, reçetemiz hazır. Sadece gün sayıyoruz' dedi.