Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Büro Amirliği ekipleri, şehrin çeşitli yerlerinde yaptıkları uygulama ve denetimlerde adeta suçlulara göz açtırmıyor. Olaylara takviye ekip olarak kısa sürede ulaşıp suçluların yakalanmasına yardımcı olan Yunus ekipleri, ayrıca şehrin belirli cadde ve sokaklar ile umuma açık iş yerlerinde de aramalar yapıyor.

HALKIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK

Kamu düzeninin sağlanması, genel sağlık, genel ahlak ve başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı, uyuşturucu madde ve kaçak eşyanın tespiti ile halkın güven ve huzurunun sağlanması amacıyla, Asayiş Şubesi Motosikletli Polis Timler Büro Amirliği ekipleri 2019 yılının ilk 3 ayında 44 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek, bunlara ait 450 adet fişek, 269 adet amaç dışı bıçak ve bol miktarda uyuşturucu madde ele geçirdiği öğrenildi.

7/24 GÖREV BAŞINDA

Emniyet yetkilileri, suçlularla mücadele etmek, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlama amacıyla tüm ekiplerimiz 7/24 hizmet etmekte olduğunu söyledi.

Bayram OK