AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını İlkadım, Çarşamba ve Atakum ilçelerinde sürdürdü.

Köktaş, İlkadım ilçesinde Hançerli, Fevzi Çakmak, Karasamsun ve Kalkanca, Çarşamba'da ise Akkuzulu, Yaycılar, Oymalı ve Kürtün mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya geldi. Yerel seçim tarihine az bir zaman kaldığını hatırlatan Milletvekili Köktaş, Cumhur İttifakı adayları için güçlü bir destek istedi.

VEBAL ALTINDAYIZ

Bu seçimin yerel seçim havasından çıktığını, oynanan kirli ittifaklar, oyunlar nedeniyle bir beka meselesi haline geldiğini belirten Milletvekili Köktaş, "31 Mart normal bir seçim değil, yoklukların, yolsuzlukların, yasakların olduğu eski Türkiye'yi hatırlayalım ve gençlerimize anlatalım, hepimiz vebal altındayız, anlatalım ki bir hataya düşmesinler. 31 Mart bir yerel seçim ama sadece bu kadar da değil, bu seçimde aynı zamanda Türkiye'ye kurulmaya çalışılan tuzakları da bozma seçimidir. Bu ülkenin ve milletin ne kadar düşmanı varsa hepsi de pürdikkat 31 Mart'ta sandıktan çıkacak sonucu bekliyor. Ülkemizin istiklaline, milletimizin istikbaline, halkımızın işine, aşına, ekmeğine kast edenler, ellerini ovuşturarak bekliyor. Sınırlarımıza teröristlerle; ekonomimize kur, faizle; soframıza vurguncularla; beraberliğimize fitneyle saldıranlar şu anda yatmış pusuda bekliyor. Onlar pusuda ellerini ovuşturarak bekliyor ama 31 Mart'ta 'Mesele Vatansa Gerisi Teferruattır' diyen, 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanına, milletine sahip çıkan yürekli, kahraman vatandaşlarımız sandıkta en sert cevabı mutlaka verecek' ifadelerini kullandı.