Millet İttifakı'nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Yenimahalle'de miting yaptı.

Atakumluların gözlerindeki ışıltıyı gördüğünü dile getiren Deveci, "Atakum Belediyesi'nin başkanı olmam tüm sorunları çözmeyecek. Ama karşımıza çıkabilecek tüm zorluklara karşı geliştirdiğimiz projelerimiz var. Halkını yanına almış bir belediye başkanını hiçbir şey durduramaz. Tüm zorlukları halkımızla birlikte göğüsleyecek, halkımızın söz sahibi olduğu bir yönetim modeli ile herkesin kazandığı bir Atakum Belediyesi ortaya koyacağız. Atakumlular artık sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetilmek istiyor. Artık kullandığı oyun, verdiği verginin karşılığını görmek istiyor. 1 Nisan'dan itibaren Atakum Belediyesi sosyal bir belediyecilik modeli ile yönetilmeye başlayacak. Hazır mısınız?" ifadelerinde kullandı.

BURMA'NIN HAYALLERİNİ BEN TAMAMLAYACAĞIM

Mitingde söz alan Metin Burma'nın, " Atakum'la ilgili hayallerimi tamamlayamadım. Bu kent ile ilgili yarım kalan hayallerim var." cümlelerine Deveci, "Bu güzel kentin mimarı olan Metin Burma hayallerinin yarım kaldığını söyledi. Sevgili Burma, gönlün rahat olsun. Senin yarım kalan hayallerini ben tamamlayacağım. Senin gibi bilgi birikimi, deneyimi yüksek, sosyal belediyeciliğin ne olduğunu bilen bir duayene belediyenin her zaman ihtiyacı var. Atakum'un yarım kalan hayallerini birlikte tamamlayacağız. Atakum'u sadece Karadeniz'in değil tüm Türkiye'nin incisi haline getireceğiz" şeklinde konuştu.