Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, yeni yaşını mesai arkadaşlarının gerçekleştirdiği sürpriz doğum günü kutlamasıyla karşıladı. Yoğun katılımın olduğu doğum günü programına; Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erdem Erol ve Zeynep Irmak Öcal, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yelkovan, Haberkaks TV Genel Yayın Yönetmeni Ümit Ceylan, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ve Haber Medya çalışanları katıldı.

MESLEĞE DEĞER KATIYOR

Kutlama programında konuşma yapan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Kara'nın gazetecilik mesleğine ciddi anlamda değer kattığını belirterek, 'Osman ağabeyden öğrenecek çok şey var. Allah bu güzel yüzünüzü hiçbir zaman soldurmasın, tebessümlerinizi eksik etmesin. Allah, sağlıklı uzun ömürler versin. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sana hepimizin ihtiyacı var' diye konuştu.

HABER'DE OLMAKTAN GURURLU VE MUTLUYUM

Kutlama programı için herkese teşekkür eden Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, 'Ahmet Beyin güzel sözlerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bir insan için bu sözleri duymaktan daha büyük zenginlik yoktur. Böyle dostlara ve mesai arkadaşlarıma sahip olduğum için mutluyum. İnşallah bundan sonraki ömrümde de beraber çalıştığım arkadaşlarıma, çalıştığım kuruma, 'abi' diye kabullenen gençlere en ufak bir leke getirmem. Biz asla mesleğimizi şahsi çıkarımıza alet etmeyiz. Haber Medya Grubu'nda olmaktan gururluyum ama gururdan öte çok mutluyum. Pırıl pırıl genç insanlarla daha büyük hedeflere koşma inancım her geçen gün biraz daha kuvvetleniyor. Bu meslekte ustalarımı saygı ve rahmetle anıyorum, çok mükemmel insanlardı. Ara kuşaktaki bazı şeyleri gördükçe çok üzülüyorum. Ama gençlerle camiamızın adına gurur duyuyorum' dedi.
Konuşmaların ardından Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, doğum günü pastasını kesti ve doğum günü tebriklerini kabul etti.

Erdinç YILDIZ