Güçlü akademik kadrosu ve kampüsteki sosyal olanakları ile Samsun'da akademik ve sosyal alanda büyük başarıları imza atan Samsun Doğa Koleji, kentteki okullar arası diyalogları güçlendirmek adına önemli bir buluşmaya imza attı. Samsun Doğa Koleji'nde gerçekleşen buluşmada Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Bölge Anaokulu Kurucu ve Yöneticileri, Ünye ve Samsun Doğa Koleji'nin Kurucusu Ali Osman Kaya, Doğa Kolejleri Bölge Müdürü Kerem Özdemir, İnsan Kaynakları Koordinatörü İnci Gülüzar Bayramkaya bir araya geldi.

SON TEKNOLOJİ

Yapılan toplantı sonrasında Doğa Koleji kampüsü gezildi. Kampüste bulunan 3D laboratuvarı, kodlama ve robotik dersliği, 390 Kapasiteli konferans salonu, çok amaçlı spor salonu, ekoloji dersliği, fizik, kimya, biyoloji laboratuvarı, dil sınıfları, fen ve teknoloji laboratuvarları ve yüzme havuzu katılımcılara tanıtıldı. Özellikle Fen ve Teknoloji Lisesi'nin teknoloji laboratuvarının çağımızın ihtiyacı olan teknoloji donanımı yüksek bireyler yetiştirilmesine sunacağı katkı katılımcılar tarafından yerinde gözlendi. Hazırlık düzeyindeki öğrencilerin tasarımları ve ürün olarak ortaya çıkardıkları yapıtlar katılımcıların ilgisini çekti.
Katılımcıların beğenisini alan Samsun Doğa Koleji hakkında değerlendirmeler yapıldıktan sonra yeni eğitim öğretim döneminde yürütülebilecek ortak projeler üzerine görüşmeler yapıldı.