Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 2-0 galip geldiğimiz Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş. maçını değerlendirdi.

ÇOĞU ŞEYİ HALETTİK

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 'Maç kolay geçti ama normalde kolay değildi. Çünkü daha önce 2 maçlarını izledik. Çok genç ve diri takımlar. Dolayısıyla ne yaptığını bilen, ayağa pas oynayan bir sistem takımı ile oynadık. Bugün maç kolay gibi gözüktü. Aslında değildi ama oyuncu grubumuzun özellikle taraftarımızın da desteğini de arkaya alarak çoğu şeyi hallettik. 2 gol atabildik ama daha fazla da olabilirdi' dedi.

SEYİRCİ REKORU KIRDIK

14 bin 946 biletli seyirci ile bu sezon taraftar rekoru kırdıklarını belirten İ smet Taşdemir, 'Maçta sevindirici taraf ilk defa bu sene seyirci rekoru kırmışız. Bu bizim için çok önemliydi. Uzun süredir taraftarımız, takımımızı muhteşem şekilde destekliyor. Oyuncu grubumuzda bu desteğe karşılık vermeye çalışıyor. Şimdiye kadar verdik. İnşallah bizde taraftarımızın istediği sezon başından beri hiç olamadığımız liderliği ele geçirebilirsek onları daha fazla mutlu edebileceğimizi düşünüyorum' diye konuştu.

Samsunspor'dan bir rekor!

Samsunspor şampiyonluğa koşuyor