Okul sporları kapsamında yapılan liseler arası Genç A ve Genç B Erkekler Basketbol Kategorisi'nde müthiş bir başarı grafiği gösteren Samsun Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü, her iki kategoride de namağlup şampiyon oldu. Aynı zamanda bu yıl kurulan Samsun BK Basketbol Kulübü de U 14 ve U16 kategorilerinde Samsun İl Şampiyonu oldu. Bunun yanı sıra U18 Takımları Bolu'da düzenlenen bölge maçlarını namağlup grup lideri tamamlayarak, Samsun'u Türkiye yarı finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

GURURLANDIK

Şampiyonluklar hakkında değerlendirmelerde bulunan Bahçeşehir Koleji Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, 'Kurulduğu günden bu yana eğitim sistemiyle Türkiye'ye öncülük eden Bahçeşehir Koleji 21. yy becerilerine hakim bireyler yetiştirmeyi hedefliyor. Türkiye'de STEM A eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM) , Master 6, Master Junior gibi eğitim modelleri, Kodlama ve Robotik, Sosyal Takip Programı (STP) gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçi vizyonunu sürdürüyor. Akademik başarının yanı sıra spor ve sanat alanında da birçok başarıya imza atmak bizleri oldukça gururlandırıyor' dedi.

TAKIMLARIMIZ HAK ETTİ

Şampiyon olmayı hak ettiklerini söyleyen Boyar, 'Lisede Genç A ve Genç B basketbol takımlarımız, kulüpte ise U-14 ve U-16 takımlarımız yoğun ve disiplinli çalışmaları neticesinde dört şampiyonluk getirdiler. Bu süreçte emeği geçen başta teknik ekibimiz ve oyuncularımıza, desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli velilerimize, değerli öğretmen ve okul idarecilerimize gönülden teşekkür ederim' şeklinde konuştu.

Hakan KAYA