Emlak danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı, vizyoner girişimciler tarafından kurulan öncü sivil toplum kuruluşlarından olan Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), Ankara, Bursa, İzmir, Çanakkale ve Balıkesir ve Kocaeli'nden sonra yeni şubesini Samsun'da açtı. Genel Başkanlığını Hakan Akdoğan'ın yaptığı TÜGEM 'in Samsun temsilciliğine Remax Mina Broker Owner' Hakan Yavuz seçildi.

BULUŞMA NOKTASI

TÜGEM Samsun İl Temsilcisi seçilmesinin ardından bir konuşma yapan Hakan Yavuz, "Ülkemizin emlak sektörü alanında profesyonel olarak çalışmak, bu alanın sorunlarında rol alarak, emlak sektörünün daha ileri bir seviyeye taşıma duygu ve düşüncesi ile hareket etmekteyiz. Bu amaçla, emlak sektörünün tanıtılmasında, gelişmesinde ve sorunlara yönelik çalışma yapan ve yapacak olanların bir araya gelmelerini sağlamak ve oluşturulan üst kuruluşları buluşma noktası olarak görmekteyiz" dedi.

GELİŞİME KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Yavuz, "Bu buluşma noktasında, ülkemizin yetişmiş değerli emlakçılarını, iş adamlarını, içinde yer aldıkları sivil toplum kuruluş temsilcilerini, vizyon, misyon ve amaç çerçevesinde hizmet alışkanlığını devam ettirmek ve geliştirmek isteği ile hareket eden, vazgeçilmez değerlerimiz olan genel ahlakın sevgisi ile devam edecek olan bir gönüllü birlikteliği oluşturacağız. Üyeler arasında, yardımlaşma ve dayanışma sağlamayı, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmayı, mesleki alanda etkinliği ve verimliliği artırmayı, mesleğin disiplin ve ahlakı koruyup, dürüstlük ve güveni hakim kılmayı, mesleğin genel toplum menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamayı amaç ediniyoruz" ifadelerini kullandı.

Yasir BABA