AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart Yerel seçim çalışmalarını Alaçam, Yakakent ve İlkadım ilçelerinde sürdürdü. Yoğun geçen programlarında hemşehrileriyla bir araya gelen Milletvekili Köktaş, gösterilen teveccühe teşekkür etti.

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

Programlarda konuşan Milletvekili Köktaş, "Milliyetçi Hareket Partisi ile Mecliste yaptığımız birlikteliği, yerel seçimlerde devam ettiriyoruz. Buna da Cumhur İttifakı adı verildi. Bu ittifak kutlu bir ittifaktır. Cumhur İttifakı'nın amacı daha fazla belediye başkanlığı kazanmak ya da daha fazla belediye meclis üyelikleri kazanmak amacıyla kurulmadı. 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı kurulan Cumhur İttifakı'nın önemli bir duruşu, amacı ve hedefleri olduğunu her toplantımızda anlatıyoruz. AK Parti ve MHP'nin kadrolarının oluşturduğu bu ittifak ülkesine ve milletine hizmet etmek amacıyla el ele, omuz omuza emin adımlarla yürüyor' ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ TÜRKİYE

AK Parti'nin iktidara geldiğinde Türkiye'nin IMF'ye 23,5 milyar dolar borcunun bulunduğunu hatırlatan Milletvekili Köktaş, "Borç alan emir alır, eski Türkiye'de ülkemize her istediklerini yaptırdılar. Milletimize zulüm çektirdiler. Artık borç alan değil borç veren bir ülke haline geldik. Şu anda milli gelire oranla en fazla insani yardım yapan ülke Türkiye'dir. Milyonlarca mazlum ve mağdura kucak açan, onlara sahip çıkan bir ülke var. Ekonomimiz 3,5 kat büyüdü. Kişi başı milli gelir 3 bin 500 dolar iken 11 bin dolara çıktı. 2002'den önce Türkiye'nin ihracatı 36 milyar dolar iken, bugün ise 170 milyar dolara gidiyoruz. İhracatta ise her sene rekordan rekora koşan bir Türkiye var. Bugün artık vatandaşının dünyanın 70 ülkesine vizesiz seyahat edebildiği, pasaportu itibarlı bir Türkiye var. Bugün kendi milli güvenliği için silahını yapan, yurt içinde ve dışında operasyon düzenleyen, ordusu güçlü bir Türkiye var. Hasta adam Türkiye yok, güçlü ve hedeflerine koşan Türkiye var' diye konuştu.

İŞ VE İSTİHDAM

Köktaş, 'Artık ulaşımıyla, eğitimiyle, hastanesiyle, gençlik merkezleriyle ve daha birçok alanda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimizin alt yapısını tamamladık ya da tamamlanmak üzereyiz. Önümüzdeki süreçte, bu şehirde doğan ve büyüyen gençlerimizin gurbete gitmesini engelleyeceğiz. Sanayileşme yatırımlarına daha da ağırlık vererek, gençlere iş ve istihdam olanağı sağlayacağız. Bugüne kadar ne yaptıysak milletimizin desteği ile yaptık, birlikte yaptık. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine milletimizle birlikte hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.