ÖRNEK KİŞİLİĞİ VAR

Gümüşhane'de düzenlenen Okullararası Gençler Türkiye Tekvando Yarı Finalleri'nde Emre Efe Yetgin fırtınası esti. 68 kiloda tatamiye çıkan Emre, rakiplerini devirerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emre elde ettiği bu başarısıyla Eskişehir'de yapılacak Türkiye finallerinde okulunu temsil etmeye hak kazandı. Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Özden, "

Aynı zamanda Terme Tekvando takımı kaptanlığını da yapan öğrencimiz sadece başarılı değil ahlaklı, terbiyeli ve son derece beyefendi kişiliğiylede örnek oluyor. Bu başarısından dolayı öğrencimizi kutluyorum" dedi.

REKORUMUZU EGALE ETTİK

Özden ayrıca, "Şimdi de yıldızlar kategorisinde 3 öğrencimiz gençler kategorisinden 1 öğrencimiz finallerde yarışacaklar.
Öğrencilerimize finallerde üstün başarılar diliyorum. Son 1 yılda okullararası il birinciliği ve yarı finaller müsabakalarında kazandığımız 23 madalya ile kendi rekorumuzu egale ettik. En başta öğrencimize destek olan Terme Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli'ye,
Terme Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy'a,
Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kasapoğlu'na ve Okul Müdürü Tuncay Gönenç'e Terme Tekvando ailesi adına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Salim YILDIZ