Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Miletvekili Kemal Zeybek, CHP Havza Belediye Başkan Adayı Mehtap Demiralp Yeşilbaş'ın proje tanıtım toplantısına katıldı.

GEREKEN DERS VERİLECEK

Zeybek, iktidar partisi adaylarının seçim vaatlerini eleştirerek, "Bazı belediyeleri 17 yıldır yönetmelerine rağmen yeni bir siyasi parti gibi vaatlerde bulunuyorlar. 17 yıldır ülkeyi ve Samsun'un belediyelerini yönetiyorsunuz. Yapılacakları neden yapmadınız? Sizi engelleyen birileri mi vardı? Ülkeyi ve belediyeleri ağır borç yükü altına sokan anlayış, şahlanış dönemini yaşatacağız gibi güven duyulmayan açıklamalarda bulunuyorlar. Büyük sayısal çoğunlukla iktidar oldunuz. Vaatlerden başka hiçbir şey yapamadınız ve bütün yetkileri tek kişiye teslim ettiniz. İktidar inandırıcılığını yitirmiş, seçmeni vaatlerle oyalamaya çalışıyor. Ülkemizin dışta ve içte yaşadığı olumsuzlukların sebeplerinin büyük çoğunluğu 17 yıllık iktidar ve tek adamdır. Ülkemizde yaşayan bütün yurttaşlarımız, söz verip yapmayan iktidara gereken dersi verecektir" diye konuştu.

31 MART BİR FIRSAT

Zeybek, Millet İttifakı'nın açık, şeffaf, hesap veren, üretimi büyümeyi ve hakça paylaşmayı ilke edinen yönetim anlayışına sahip olduğunu belirterek, "Millet İttifakı'nın milletin çıkarlarını önde tutacak yapıda olan arkadaşlarımıza gerekli desteği veriniz. Kalkınmayı birlikte başaralım. 31 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerdeki başarısız belediyelerin yerine başarılı olabilecek adayların seçilmesi için bir fırsattır. Bu fırsatı iyi kullanın. Halkımızın derdine derman olabilecek, üretecek, büyümeyi sağlayacak ve hakça paylaşımda adil olacak yöneticileri seçiniz. Millet İttifakı belediyelerinde ülkemiz ve yurttaşlarımız kazanacak" dedi.