AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Kuruluştan Şahlanışa" adlı programda İlkadım teşkilatlarında görev alan üyelerle bir araya geldi. Düzenlenen programda konuşan Milletvekili Köktaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi ve 31 Mart seçimlerine az bir sürenin kaldığına dikkat çekerek, partililerden gayretli çalışma programı istedi.

BİZİM MESAJIMIZ BAŞKA

Teşkilat üyelerinden, oylara ve sandıklara sahip çıkılmasını isteyen Milletvekili Köktaş, "Burada bir mozaik var. Tam 17 yıl önce ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarında, sandık kurullarında, kadın ve gençlik kollarımızda görev almış ve hala görevde olan kardeşlerimiz var. 'Bu sevda ülke, millet, hizmet sevdası, Recep Tayyip Erdoğan sevdası, AK Parti sevdası' diyen kardeşlerimiz burada. Bugün bu salonda 31 Mart'ın sonucunu veriyorsunuz. 31 Mart'ta Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durduğunuzun mesajını veriyorsunuz. Yalpa yapanlara, zikzak çizenlere, trenden inenle mesaj veriyorsunuz. 33 yıldır siyasetteyim, sahayı iyi bilirim. Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı 17 ilçemiz ve büyükşehirde seçim kaybetmiyor. Bizim mesajımız başka. Kurtuluş şehrindeyiz, ilk adım şehrindeyiz. Biz ilk adımız biz meşale şehriyiz, biz kurtuluştan şahlanışa giden şehrin temellerini atan dedelerin torunlarıyız' şeklinde konuştu.

GELECEK MESELESİ

Köktaş, 'Kars'tan Edirne'ye, Sinop'tan Hatay'a büyük bir ses vermek için buradayız. Bizim mesajımız güçlü olmalı. Buradan 'bu iş biz bitti demeden, bitmez' mesajı veriyoruz hayırlısıyla. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman dile getirdiği gibi 31 Mart bir beka meselesidir. Ülkemizin gelecek meselesidir. Büyük resme iyi bakmak gerekiyor. Bu mesele sadece 780 bin km üzerinde yaşayan 82 milyon insanımızın meselesi değil. Mazlum coğrafyada yaşayan ümmetin meselesidir. Ümmet için tek söz söyleyen devlet Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Fakirin, fukaranın, yoksulun, ezilenin yanında olan tek devlet var o da Türkiye'dir. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın oy kaybetmesine kimler sevinecek? Ellerini ovuşturarak bekleyen şer odakları, terör örgütleri, İsrail, Pensilvanya ve diğerleri… Ümmet ise üzülecek. Bakın 'demokrasi getireceğiz' diye Irak, Libya, Suriye, Mısır ne duruma getirdiler. Oynanan oyunları lütfen iyi görelim, ona göre karar verelim. Güven ve huzurumuzu bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Biz bu anlamda kutlu bir ittifak olan Cumhur ittifakı ile birlikte bir arada kenetlenerek, el ele, omuz omuza, ülkemiz ve milletimiz için bir ve beraber olacağız. Pazara kadar değil mezara kadar gideceğiz. 31 Mart'ta sandıklara ve atılan her bir oya sahip çıkacağız' ifadelerini kullandı.