Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen 'Büyük Kavak Mitingi ' görkemli bir kalabalığın katılımı ile yapıldı. 'Büyük Kavak Mitingi'nde konuşan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, getirilecek hizmetler ile 5 yıl sonra Kavak'ı kimsenin tanıyamayacağına dikkati çekti.

'AK PARTİ YAPAR, ONLAR BAKAR'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, ilçenin AK belediyecilik ile büyük yatırımlara kavuştuğunu belirterek, 'Şimdi daha büyük hizmetler ve yatırımlar geliyor. Hizmeti AK Parti yapar diğerleri sadece bakar. Getireceğimiz hizmetler ile beş yıl sonra Kavak'ı kimse tanıyamayacak' dedi.

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da Kavak'ın AK Parti ile hizmete kavuştuğunu belirterek, 'Geçmişte Samsun-Kavak arası 1 saat iken bugün sadece 20 dakika. Tüm bunlar AK Parti ile oldu. Hizmet AK Parti kadrolarının işi. Alavere dalavere de onların işi. Şimdi 31 Mart'ta vereceğimiz oylarla İbrahim Sarıcaoğlu'nu ve Mustafa Demir'i birbirinden ayırmayın. Güçlü bir biçimde destek ile hizmete, birlik ve beraberliğe devam deyin' ifadelerini kullandı.