Samsun'un Atakum İlçesi'ndeki iskelede akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre; engelli genç Murat Ünlü, bir internet sitesinde editör olarak çalışan ikizi Yunus Ünlü'yü telefonla arayarak intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine Yunus Ünlü ikizini aramaya başladı. Polise de kardeşinin kendisini telefonla arayarak intihar edeceğini söylediğini belirterek ihbarda bulundu. Kardeşini bulmak için Atakum İskelesine gittiğinde, ikizinin elektrikli sandelyesini görerek kurtarmak için denize atladı.

Samsun Atakum İskelesi'nde can pazarı! İkizleri ölüm ayırdı

KURBAĞA ADAM ÇIKARDI

Olayı görenlerin telaşını fark eden ve o sırada bölgeden geçmekte olan İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şubesi'nde görevli kurbağa adam suya girerek iki genci de denizden baygın olarak çıkardı. Yunus Ünlü OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, ikizi Murat Ünlü de özel bir hastanede tedavi altına alındı. İki gencin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

Oğullarının haberini alan anne Nezahat ile Mahmut Ünlü hastanede fenalık geçirdi ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Murat Ünlü'nün intihar ettiği sırada bıraktığı elektrikli sandalyesi ise Denizevleri Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bayram OK