AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik, İlkadım ve Kavak ilçelerinde 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına devam etti. Ladik ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nde teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluşan Yılmaz, ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Cüce, Soğanlı ve Şıhlı mahallerinde vatandaşlarla buluştu, işyeri ziyaretleri gerçekleştirdi.

İSTİKRAR DEVAM ETMELİ

Samsun'un öncü, lider ve örnek bir kent olmayı sürdürmesi için istikrar, güven ortamının devam etmesi gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, halkın Cumhur İttifakı'nın hassasiyetlerini, mesajlarını aynı şekilde paylaştığını vurguladı. Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğini, kazanımlarını koruması ve geleceğe emin adımlarla taşıması için 31 Mart'ta halkın güçlü desteğine ihtiyaç olduğunu ifade eden Yılmaz, 'Halkımızın verdiği yetkinin karşılığını en iyi hizmet olarak vermek zorundayız. Bu zamana kadar hep en iyisini yapmak, şehrimize, halkımıza ülkemize katkı sağlamak için çaba harcadık. Hizmet heyecanımız içimizde hiç bitmedi. Cumhur İttifakı adaylarımızın da yüreğinde bu sevgi var.
Bizim hizmet heyecanımız öyle göstermelik değil, yüreğimize işledik. İş yapmak, hizmet etmek AK Parti kadrolarının işidir. Cumhur İttifakı bu sürecin devamıdır. Geleceğimiz için hep birlikte 31 Mart'ta güçlü Türkiye için yola çıkacağız' diye konuştu.