AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçelerde esnaf ziyareti yapan ve hemşehrileri ile hasbihal eden Milletvekili Köktaş, gerçekleştirdiği programlarında 31 Mart'ın önemine dikkat çekti.

BİRİLERİNİN UYKULARI KAÇIYOR

Milletvekili Köktaş, 'Zillet ve illet ittifakını yıkacak olan sizlersiniz. 31 Mart'ta, Cumhur İttifakı'nın kalbine mührü vuracak olan sizlersiniz. Buradan terör örgütlerine, Pensilvanya'ya, İsrail'e, AB'ye, İngiltere'ye, Amerika'ya, güçlü bir mesaj veriyorsunuz. Birilerinin uykuları kaçıyor, ayakları titremeye başladı. Birileri 31 Mart akşamını görür gibi oluyor, zikzak ve yalpa yapanlara, mektep kaçkınlarına diyorsunuz ki: Biz bitti demeden bu iş bitmez. Dün neredeysek, bugün de aynı yerde duruyoruz. Dün kiminle yola çıktıysak, bugün de onunla yola devam ediyoruz diyorsunuz. Sizlerden Allah razı olsun. Buradan kirli ittifaka, ülkeyi yıkıp, yıkan ittifaka güçlü bir mesaj veriyorsunuz. Diyorsunuz ki: Biz Allah'ın izniyle 31 Mart'ta, 17 ilçe ve Büyükşehir'de Cumhur İttifakı'nın bayrağını sandıklara dikeceğiz' ifadelerini kullandı.

BU İŞ TAMAM HAYIRLI OLSUN

'Cumhur İttifakı adını sizlerden almıştır' diyen Köktaş, 'Cumhur İttifakı 15 Temmuz'da vatanına, milletine, devletine, bayrağına, ezanına bağlı olan milliyetçi muhafazakar insanların, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir araya gelerek kurduğu bir ittifaktır. Mecliste kurulan ittifakı, yerel belediyelere indiriyoruz. Artık MHP ve AK Parti kadroları, şehirlerimize birlikte hizmet edecekler. Bu kadrolara en güçlü desteği 31 Mart'ta vermeye hazır mısınız? Allah'ın izniyle bu iş tamam hayırlı olsun. Durmak yok, hizmete devam' şeklinde konuştu.