Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen 'Büyük Kavak Mitingi' Yaşardoğu Mahallesi'nde düzenlendi. Açık hava mitingi, mehter takımı gösterisi ile başladı. Mitinge AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı, MHP ilçe Başkanı Cahit Kamber, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti önceki dönem Samsun milletvekilleri Mehmet Kurt ve Hasan Basri Kurt, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

ORTADAN KALKACAK

AK Parti seçim otobüsü üzerinden halka hitap eden Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, beş yıllık dönemini alnı ak, başı dik olarak tamamladığını belirterek, yeni dönem için hazırladıkları 41 vizyon proje ile ilçeyi çok daha ileri noktalara taşıyacaklarını söyledi. AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin, yakaladığı büyüme ile adeta çehresinin değiştiğini belirten Sarıcaoğlu, '2014'te ak belediyecilik ile buluşan ilçemiz, beş yılda 526 milyon liralık yatırıma kavuştu. Yaptığımız çalışmalarla ilçenin istihdam sorununu önemli oranda çözdük. Hizmete girecek yeni yatırım alanları ile sorunu tümüyle ortadan kaldırmayı hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

KAÇAKLARA MEYDAN VERMEYİN

Mitinge katılan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 'Bizim kaçağımız İYİ Parti'den Kavak'ta aday olmuş ve MHP'lilerden oy istiyormuş. O MHP'li olsaydı partisinde edebi ile otururdu. Bu kaçaklara kanmayın' dedi. AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu ise Kavak'ta Cumhur İttifakı adayının desteklenmesini isteyerek, 'Partilerini terk edenlere, trenden inenlere kanmayın. Bunların peşinden gitmeyin. 31 Mart'ta sandıkları patlatın' diye konuştu.

AK PARTİ YAPAR ONLAR BAKAR

Mustafa Demir ise ilçenin ak belediyecilik ile büyük yatırımlara kavuştuğunu belirterek, 'Şimdi daha büyük hizmetler ve yatırımlar geliyor. Hizmeti AK Parti yapar diğerleri sadece bakar. Getireceğimiz hizmetler ile beş yıl sonra Kavak'ı kimse tanıyamayacak' ifadelerini kullandı.

HİZMET AK PARTİ'NİN İŞİ

Son olarak konuşan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak'ın AK Parti ile hizmete kavuştuğunu belirterek, 'Geçmişte Samsun-Kavak arası 1 saat iken bugün sadece 20 dakika. Tüm bunlar AK Parti ile oldu. Hizmet AK Parti kadrolarının işi. Alavere dalavere de onların işi. Şimdi 31 Mart'ta vereceğimiz oylarla İbrahim Sarıcaoğlu'nu ve Mustafa Demir'i birbirinden ayırmayın. Güçlü bir biçimde destek ile hizmete, birlik ve beraberliğe devam deyin' dedi.