Karayolları 7. Bölge Müdürü ve Yolspor Fahri Başkanı Murat Gönenli ilimizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek U-17 ve U-19 takımı oyuncuları ve teknik ekibi ile yemekte buluştu.

Karayaolları Misafirhanesi'nde düzenlenen yemeğe Karayolları 7. Bölge Müdürü ve Kulübün Fahri Başkanı Murat Gönenli, yöneticiler, Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Çılgın teknik heyet ve futbolcular katıldı. Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil etmeye hak kazanan oyuncuları ve teknik ekibi tebrik eden Gönenli,"Yolspor yönetimi, teknik heyet ve sporcularımızı kutlar grup müsabakalarında başarı dilerim. İnanıyorumki Türkiye Şampiyonası'nda ilimize yakışır dereceler elde edeceğiz" dedi.

ÖZEL GECEDE VEDA

Yolspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı İlhan Akbaş, "U-10 grubumuzla başlayan Samsun ili şampiyonluğu U-17 ve U-19 grupları ile devam etmiştir. Şuan halen devam eden U-14 takımı grubunu namağlup Şampiyon olarak tamamlamış play-off'a kalmıştır. U-16 takımımız ise sezonun son iki haftasına girilirken lider durumdadır. Süper Amatör Lig'de mücadele eden A takımımız ise Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e yükselme mücadelesi içindedir" dedi.

Emekliye ayrılan Yol Spor kulübü eski yöneticilerinden Mümin Aras'a Turuncu-Siyahlı kulübe verdiği desteklerden dolayı Yol-iş Sendikası 1. Nolu Şube Başkanı Şaban Çılgın tarafından plaket ve ismin yazıldığı Yolspor forması hediye edildi.

Mustafa CİVELEK