Canik Muhtarlar Derneği, Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı için kahvaltı programı düzenledi. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir de katıldı.

İHTİYAÇLARI 2 YILDA BİTİRECEĞİZ

Kahvaltıda muhtarlara hitap eden Sandıkçı, 'Değerli muhtarlarım, artık Canik'te hep birlikte gönül belediyeciliği uygulamasına geçiyoruz. Mustafa Demir ile birlikte ilçemizde 2 yıl içinde hiçbir mahallemizde altyapı sorunu kalmaması için çalışmalarımızı yaptık. İhtiyaçlarımızı belirledik ve bu dönem yapacağımız projelerle Canik, Samsun'un en gözde ilçesi haline gelecek' şeklinde konuştu.

CANİK'İN ÖNÜ AÇILACAK

Bütün mahallelerin ihtiyaçlarının tespitinin yapıldığını dile getiren Sandıkçı, 'Artık mahallelerimizdeki sorunlar 2 yıl içinde çözüldükten sonra daha büyük projelerle ilçemizi tercih edilebilir bir alan haline getireceğiz. Millet Bahçesi, temmuzda kullanıma açılacak. Gülsan Sanayi'nin yeni yerine taşınmasıyla birlikte Doğu Park projesi de hayata geçince Canik'in önü açılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Samsun'a geldiğinde ilçemize de müjde verdi. Kentsel dönüşüm için 1 Nisan'dan itibaren çalışmalara başlayacağını ve planlamaların yapıldığını dile getirdi. Dolayısıyla Canik'in önümüzdeki 100 yılı için hep birlikte çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

SANDIKÇI'YA GÜVENİYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise bu dönem Samsun'da Canik'in dönemi olduğunu belirtti. Karaaslan, 'Bu dönem Sayın İbrahim Sandıkçı ile Canik şahlanışa geçecek. Biz, bu güzel ilçenin daha iyi yerlere gelmesi için partimizin kuruluşundan itibaren millete hizmet eden Sandıkçı'ya güveniyoruz' dedi.

53 mahalle muhtarının Sandıkçı'ya güvendiğini ve bu dönemin Canik için şahlanış vakti olduğunu dile getiren Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, yeni dönemde birlik ve beraberliğin daha da güçleneceğini ifade etti.