Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaz aylarında yoğun bir şekilde asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam edeceğini belirterek, sorunun azalacağını söyledi.

Bafra'da şehir merkezinde 400 kilometre, yeni mahalle olan köylerle birlikte 3 bin kilometreye yakın yol bulunduğunu ifade eden Başkan Şahin, "Pek çok mahallemizde ve yeni mahalle olan köylerimizde asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Büyükşehir belediyemiz grup yollarında asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptı. Biz de bu çalışmalara parke taşı vererek katkıda bulunduk. Asfalt ve kaldırım çalışmalarımız bahar aylarından itibaren artarak devam edecek" dedi.

EKSİKLE TELAFİ EDİLECEK
Başkan Şahin, açıklamalarına şöyle devam etti: 'Biz 2013-2014 yıllarında, 20 yılda yapılmış asfalt ve kaldırımdan daha fazlasını yaptık. Bu çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Aynı zamanda asfalt şantiyesi ve plenti, parke taşı ve bordur üretim tesisleri 3 adet silindir, 1 adet asfalt bakım ve yama makinesi, 1 adet asfalt finisheri alarak bu alanda Bafra tarihinin en büyük yatırımını yaptık. Bunları yaparken hem de doğalgaza kavuştuk. Doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Ama biz hava şartları nedeniyle yoğun asfalt çalışması yapamıyoruz. İnsanlarımızın isteklerine ise samimiyetle saygı duyuyorum. Onlar da yolunu, kaldırımını ve alt yapısını istiyor. Onlar kadar ben de istiyorum. Çünkü halkımıza hizmet ettiğimiz zaman ben de mutlu oluyorum. Elbette maddi imkansızlıklardan dolayı eksikliklerimiz olmuştur. Bunu da telafi edeceğiz" diye konuştu.