AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart Yerel Seçimler öncesi Cumhur İttifakı belediye başkan adayları için destek istedi.

31 MART SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimin ülke ve millet için çok önemli olduğuna vurgu yapan Köktaş, "31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçim ülkemiz, milletimiz, tüm mazlum coğrafya ve ümmet için çok önemlidir. Aydınlık Türkiye için, çocuklarımız, gençlerimiz, geleceğimiz için, bir beka meselesi haline gelen seçimlerde her zaman olduğu gibi milletimize güveniyor, inanıyor, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarımız için güçlü bir destek istiyoruz." dedi.

31 MART ZAFER GÜNÜNE DÖNÜŞECEK

Köktaş, "Sizlerin sayesinde 31 Mart Türkiye'de yeni bir dönemin, çok güçlü bir şekilde kapılarının sonuna kadar açıldığı bir zafer gününe dönüşecektir.İstikrar ve güven ortamına sahip çıktığımız müddetçe; gayretli çalışmalarımız, mücadelemizle hedeflerimize ulaşmamızı hiç kimse engelleyemeyecektir. Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.