31 Mart Mahalli İdarler Seçimleri'nin tüm heyecanı Haber Medya Grubu'nda yaşanacak. Seçim sonuçları yasak kalktığı andan itibaren, yapılacak özel bağlantılarla Haberaks TV ekranlarına taşınacak. Seçim 2019 özel programı 103.5 Haber Radyo'dan da dinlenelebilecek.

ÖZEL KONUKLAR

Saat 16:00'da Haberaks TV Ana Haber Bülteni ile başlayacak yayınlar, sandıkların kapanmasıyla birlikte 17:00'da Burcu Düzgün Çoban ve Tarkan Kaleli'nin sunacağı "Seçim 2019" canlı yayını ile devam edecek. Merve Aydın ve Duygu Eker Kaya ise çok özel konuklar ile seçim değerlendirmesini yapacak. Aydın ile Kaya'nın yayınlarına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erdem Erol, OMÜ Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yetkin Bulut, OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner Tunç, OMÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Naci Murat katılarak seçimlerle ilgili merak edilenleri yanıtlayacak ve değerlendirmelerde bulunacak.

CANLI BAĞLANTILAR

Aynı zamanda Haber Medya Grubu ekipleri, siyasi partilerin seçim sonuçlarını takip ettikleri merkezlerden canlı yayın bağlantıları gerçekleştirerek partilerde yaşananları anbean aktaracak. Karadeniz Bölgesi'nden canlı telefon bağlantılarının da gerçekleştirileceği yayınlarda, bölgenin seçim nabzı da tutulacak.