Cumhur İttifakı AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimi kazanan Hasan Togar, meclis üyeleri ile birlikte Samsun Adliyesine giderek mazbatasını aldı. Meclis üyelerinin hazır bulunduğu mazbata alma törenine AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sevinç Vural, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

HELALLİK İSTEDİ HELAL ETTİ

Mazbatayı teslim aldıktan sonra açıklamada bulunan Togar, 'Allah' şükür olsun kazasız, belasız bir seçim atlattık. Ufak, tefek tartışmalar, kırgınlıklar tabi oldu. Sözle de olsa insanların birbirleriyle alakalı kul hakkı vardır. Aday arkadaşlarımız da dahil kırdığımız kim varsa haklarını helal etsinler. Bizden yana herkesin hakkı varsa helal olsun. Seçim bir gündür, o da oy kullandığımız gündür. Oy kullanma bittikten sonra artık seçilene Allah yardım etsin. 1 Nisan sabahı yeniden hizmete layık görülmenin hem gururunu hem mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi dua ediyoruz, Allah bize güvenenlere mahcup etmesin diye. Çok önemli bir 5 yıl göreceğiz. Tekkeköy'de bize güvenenleri, başta bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımızı, milletvekillerimizi, ilimizi, ilçemizi mahcup etmeyeceğiz' dedi.

İLK İŞ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Yeni dönemde yapacağı ilk işi açıklayan Togar, 'Yeni dönemde ilk iş olarak, 5 yıl boyunca unuttuğumuz, ihmal ettiğimiz ve bu atmosferde bizleri evlerinde gece yarılarına kadar misafir edenlere, sofralarını ve gönüllerini açanlara, ilk 3 ay boyunca köy köy, mahalle mahalle bir araya geleceğiz ve teşekkür edeceğiz. Teşekkürün arkasından sorunları tespit edip, çalışma programını oluşturacağız' dedi.

Erdinç YILDIZ