Samsun Haber: Haberaks TV'de Haber Medya Haberler Müdürü Onur Nurdemir'in "Artı ifade" programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile beraberindeki AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, birinin elinde mikrofon diğerinin ise omuzunda kamera bulunan iki genç gazeteciyi karşılarında görünce şaşkınlık yaşadı.

İki genç gazeteci, önce İl Başkanı Göksel'in misafir edildiği odaya girdi. Göksel, iki genç gazeteciyi görünce "Hayırdır" dedi. Göksel'e mikrofonu uzatan genç gazeteci, "Program ne zaman bitecek" diye sordu. Göksel, "Bilemiyorum" deyince, genç muhabir, beklediği cevabı alamamıştı. Kameraman arkadaşıyla odadan çıktı.

Bu sırada Haberaks stüdyolarının bulunduğu alana giden iki genç, programın bitmesiyle birlikte içeri girdi. Çiğdem Karaaslan, onları görünce şaşırdı. Herkes genç muhabirin Karaaslan'a soracağı soruyu merak ediyordu. Genç muhabir, hiçkimsenin beklemediği bir soruyu sordu: "Anne ne zaman eve gideceğiz?"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, oğlu Yiğit Karaaslan'ın bu sorusunun nedenini biliyordu. Çünkü, vakit bir hayli geçmişti. Kameraman arkadaşı ise Haber Medya Başkan Yardımcısı Necdet Uzun'un oğlu, Yavuz Kemal Uzun'un işi daha bitmemişti. O ana-oğlu arasındaki özlemin görüntülerini yakalamak için çalışmasını sürdürdü.

Oğlu Yiğit'in, bu sorusu, bir siyasetçinin ailevi yaşantısında nelere katlandığını anlatıyordu. Çiğdem Karaaslan, oğlunun bu sorusuna, "Haklısın oğlum" karşılığını verdi.