AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Yılmaz'ı, Havza Belediye Başkanı seçilen Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ile ilçe yönetimi karşıladı.

ŞİMDİ HAVZA ZAMANI

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, seçim sürecinde her an sahada olduklarını belirterek, 'Bu çalışmalarımızın karşılığını 31 Mart gecesi aldık. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum' dedi. Havza Belediye Başkanı seçilen Sebahattin Özdemir ise Yılmaz'a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, 'Şimdi enerjimizi Havza için harcama zamanı. Önceliğimiz Havza ve Havzalı kardeşlerimize hizmet. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde hep yapacağız' ifadelerini kullandı.

BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise kazanılan seçimden ötürü Kayan ve Özdemir'i tebrik ederek, 'Bu bir hizmet yarışı. Dün o koltuklarda birileri vardı. Bugün sizler varsınız ve sizden sonra da biriler gelecek. Önemli olan o koltuklarda oturduğunuz süre içerisinde nasıl hizmet ettiğiniz. İlçemize 15 yıl hizmet eden Murat Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şimdi sıra sizlerde. Sebahattin kardeşimiz tecrübesi, bilgisi ve deneyimleri ile bu işi başaracak. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz süre zarfında başaramayacağımız iş yok. Sizlere yeni görevlerinizde başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı. Milletvekili Yılmaz daha sonra MHP Havza ilçe Başkanlığını ziyaret ederek, ilçe yöneticilerine seçim sürecinde vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.